Hey dansliefhebbers!

 

Welkom in het levensverhaal van twee trotse Hoornse voetjes die de wereld hebben betoverd met hun dansmoves. Marcel begon te swingen toen hij nog maar een tiener van 16 was, terwijl Mariska al op haar 13e de dansvloer veroverde. Laten we zeggen dat dansen niet zomaar een hobby was, maar onze DNA-code!

 

Onze tweede 'thuis'? De dansschool natuurlijk! De dagen vlogen voorbij met de magische muziek van het Double-V Latinteam. Marcel volgde zijn dansdroom daar in 1990 en Mariska sprong op de danskaravaan in 1995. Oh, wat waren dat gloriedagen vol danswedstrijden en feesten! En in 2001 werden we de trotse dans-coaches van het sprankelende Double-V B-team.

 

MAAR... de salsa! O, die heerlijke salsa! Onze harten begonnen te salsa'en in 1998 bij Dansschool Verbiest. En toen onze mentor zijn dansschoenen aan de wilgen hing, werden wij de sterren van de show. Ballroom, Latin, maar bovenal... de betoverende SALSA! De wereld rondreizen voor danscongressen, de fijnste moves onder de knie krijgen en de salsa-vibe verdiepen, daar draaide het om. En weet je? We zijn nog steeds niet moe!

 

Sophie, een gepassioneerde danseres die al op jonge leeftijd de magie van stijldansen ontdekte. Op haar elfde begon ze haar reis op de dansvloer, en sindsdien is dansen een onmisbaar deel van haar leven geworden. Vijf jaar geleden ontdekte ze de betoverende wereld van salsa, en daar veranderde alles. In de dansstudio van Marcel en Mariska vond Sophie niet alleen leraren, maar ook mentoren die haar talent opmerkten en haar aanmoedigden om haar grenzen te verleggen. Na slechts drie lessen merkte ze dat salsa niet alleen een dansstijl was, maar een passie die haar hart sneller deed kloppen. Met vastberadenheid en enthousiasme wilde ze haar vaardigheden aanscherpen en sneller groeien.

Marcel en Mariska, met hun scherpe oog voor talent, zagen Sophie's verlangen om zichzelf uit te dagen. Ze boden haar de kans om op een gevorderd niveau te dansen, en zo begon een nieuw hoofdstuk in Sophie's dansavontuur. Drie jaar geleden nam ze een grote stap en begon ze niet alleen te leren, maar ook te onderwijzen. Nu, elke dinsdagavond, deelt Sophie haar liefde voor salsa met anderen in Hoorn, samen met haar danspartner Marcel.

 

Met onze gezamenlijke dans-energie maken we elke les een spetterend spektakel, vol ritmische hoogstandjes en een dosis plezier. Dus, ben je klaar om met ons in het dansavontuur te springen? πŸŒŸπŸŽ‰πŸ•ΊπŸ’ƒπŸŽ‰πŸŒŸ