Cursussen

Ben je klaar om de betoverende wereld van salsa te betreden? Of je nu gloednieuw bent of je voetjes al eerder hebben getwist op het ritme van deze geweldige muziek, onze groepslessen bieden een ervaring die je niet wilt missen!

Waarom groepslessen bij ons?

  1. Verbinding: Dans, lach en leer samen met anderen die dezelfde passie delen.
  2. Energieke Sfeer: Laat je meeslepen door de groepsenergie en voel hoe je zelfvertrouwen met elke les groeit.
  3. Deskundige Instructeurs: Onze getalenteerde leraren zullen je niet alleen de juiste bewegingen leren, maar ook hoe je het echte 'salsa-gevoel' in elke stap kunt brengen.
  4. Voor Iedereen: Van jong tot oud, van absolute beginner tot gevorderde - er is een plekje voor iedereen op onze dansvloer.

Stel je voor: de muziek start, de vloer vult zich met lachende gezichten en draaiende paren, en jij bent daar middenin, genietend van elke beweging, elke draai, elke stap. Dat is de magie van salsa in groepsverband.

Dus, zet je twijfels opzij, trek je dansschoenen aan en kom bij onze salsa-familie! Laten we samen het vuur op de dansvloer aanwakkeren. 🎢πŸ”₯πŸ’ƒπŸ•ΊπŸŽΆ

Cursus Prijs
Salsa 4 One € 60,- per persoon (10 lessen van 30 minuten)
Salsa Beginners 1 € 90,- per persoon (10 lessen van 60 minunten)
Salsa Beginners 2 € 90,- per persoon (10 lessen van 60 minunten)
Salsa Beginners 3 € 90,- per persoon (10 lessen van 60 minunten)

Let op, inschrijving voor Salsa Beginners 1, 2 en 3 alleen met partner. Heb je geen partner? Dan is Salsa 4 One de juiste keus voor jou. 
*Eerste les is altijd een proefles. 

Workshops

Zet je feest op z'n kop met een swingende workshop! πŸŽ‰ Voordat je het weet, staan alle voeten op de dansvloer en niemand wil nog stoppen. Het is net magie, maar dan met ritme! πŸ’ƒ

Zoek je een sprankelende teambuilding activiteit? Onze workshops zorgen niet alleen voor teamspirit, maar ook voor een flinke dosis plezier. Lach, dans en verbind!

BBQ in de zomer met je beste vrienden? Voeg een snufje salsa toe en maak het nog onvergetelijker! πŸ–πŸ’₯

Of, plannen voor een vrijgezellenfeest? Of een ladies/gents night out? Geen zorgen, wij hebben de perfecte workshop, zoals de "SALSA 4 One". Oftewel, de salsa zonder partner maar met dubbel zoveel fun! πŸ˜‰

 

Nieuwsgierig geworden? Swing ons even een mailtje πŸ’Œ of bel direct op 0640884409. Wij staan klaar met alle ritmische details! πŸŽΆπŸ•Ί

Workshop Prijs
Workshops Prijs op aanvraag

Privé-lessen

Heb jij altijd al willen schitteren op de dansvloer met sensuele moves van salsa, bachata, merengue of zouk? Dan is dit je kans om het onder de knie te krijgen!

Bij onze privélessen sta jij in de spotlight. Het gaat helemaal om jóúw ritme, jóúw stijl en jóúw passie. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten, of een gevorderde danser die zijn technieken wil perfectioneren; wij bieden een op maat gemaakte ervaring speciaal voor jou.

πŸ’ƒ Voordelen van privélessen:

  • Persoonlijke Aandacht: Wij richten ons 100% op jou en jouw behoeften.
  • Flexibele Tijden: Plan de lessen wanneer het jóú uitkomt.
  • Snel Vooruitgang Boeken: Leer in je eigen tempo en zie sneller resultaat.

Dus, of je nu de vurige sfeer van salsa wilt voelen, de romantiek van bachata of de energieke vibes van merengue: We staan voor je klaar om je op reis te nemen in de betoverende wereld van Latin dansen.

Laat het ritme je leiden en neem vandaag nog contact met ons op via 0640884409. Jouw dansavontuur wacht! πŸŒŸπŸ•ΊπŸ’ƒπŸŒŸ

PrivΓ©-les Prijs
PrivΓ©-lessen Salsa € 60,- per uur
PrivΓ©-lessen Bachata € 60,- per uur

Aanmelden

Meld je aan met een swing via het formulier hieronder, en we dansen zo snel mogelijk jouw kant op voor contact! πŸŽΆπŸ’ƒπŸ•Ί